Hjälp att förstå

Hej Evy! Jag behöver hjälp att förstå varför en viss kvinna i min närhet beter sig så illa, sätter näsan i vädret och kommer med påstående som inte är sanna… Jag vet att jag inte ska ta åt mej för jag har inte gjort något fel, men det tär på mej somnar med orden i huvudet och vaknar med dom…Har bett mina guider/hjälpare att hjälpa mej att förstå/vad jag ska lära mej av detta men hittar inget svar. Kan du hjälpa mej förstå/ge mig positiv energi. Tack på förhand, önskar även dig och dina ett underbart nytt ÅR!!!

Hej! Det är ren och skär svartsjuka som gör att hon gör så mot dig. Ta papper och penna skriv ner allt negativt vad gäller denna kvinna- rena dig. När du är klar eldar du upp pappret- under ordnade omständigheter!. Ta askan med dig ut och blås bort askan då blåser du bort dina bekymmer åxo. Jag skickar positiv energi och ljus till dig! Hör gärna av dig så jag vet hur det går med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *