Hjälp mig

Jag behöver svar gärna ett bra, sedan jag var liten har jag varit rädd, det jag har upplevt börjar skrämma mig ifall någon vill mig illa, jag såg mina fötter med mina egena händer försenkas ner i madrassen, igår hände något nytt han angrep mig i min dröm tog sig in i mitt huvud och när jag vaknade skulle jag sitta men det gick inte att röra huvudet, idag nöp någon eller något mig i handen, jag får knuffar , vindar som åker runt mitt huvud o ilar så varenda hår på kroppen reser sig, jag känner mig tyngd och orolig som om att någon vill mig illa snälla hjälp mig, vill denna människa mig illa? vem är det? har den en anknytning till mig ? snälla snälla snälla jag börjar bli tokig..

Hej! Skriv till min mail!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *