hjälp mig

Hej skulle behöva din hjälp.. Och om du inte kan det här och inte är seriös gör dig inte besväret att läsa vidare.. För några dagar sen när vi var nere och grillade vid vattnet.. Så lyckades sånna där orber fastna på kort med mig på.. Och jag har aldrig sett en sådan stark orb i hela mitt liv.. Och när han zoomar in bilden, så ser man hur det är ett upp och nedvänt kors i den.. (kanske bara jag som inbilar mig ) Men börjar faktiskt bli lite orolig och vill veta vad det där är.., Tack på förhand..

Hej! Om du tror att jag inte är seriös och ev kan detta kanske du inte ska skriva till spalten?! Har du ett foto på orben? Det är svårt med orber då det kan vara så otroligt mycket men har du en bild så kan man kanske se vad omgivningen berättar. Kan du lägga upp bilden på spökbilder hade det varit kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *