RE: mitt tidigare liv?

Originalfråga: Fråga Hej! Jag såg att många hade skickat in frågor angående tidigare liv och jag tycker det är jättespännande så jag skulle vilja höra något om mitt tidigare liv! Jag är en 17 årig tjej med stort intresse för musik, älskar att sjunga och har även börjat spela gitarr. Jag har fobi för att vara under vatten och även för knivar, kan detta kanske var något som hör ihop med mitt tidigare liv? Tacksam för svar 🙂 >> Svar på frågan Hej! Du har levt många liv och bla kan jag se dig som en medlem i ett kringresande folk, cirkusliv. Din fobi till knivar kan bero på att du genomgick en otroligt svår förlossning i något av dina liv och här opererades det med stora instument bla kniv men det är inget jag kan skriva mycket om men ditt liv som cirkusartist syns mest. Du var ballerina och dansade högt upp, bejublad, fick egen dotter som följde dina spår. Du gick bort gammal och nöjd med livet. Får upp namnet Lisbeth/Lisbietha. Tack så mycket för senaste svaret! Jag skulle vilja veta lite mer om mitt liv som ballerina.. Levde jag i Sverige eller något annat land? och under vilken tidsperiod? Sedan undrar jag om det går att få fram ett efternamn? MVH/ Ida

Hej Ida! Min guide- som är aktiv nu- visar mig Elvira Madigan och jag tolkar detta som att du levde under denna tid då hon sägs levt. Jag kan inget om detta men du kan kolla upp det på google. Känns som om ni reste runt i världen, får inte fram något efternamn tyvärr!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *