hjälp mig

Hej du ! jag vill gärna få svar på en fråga, min morfar dog 06, jag saknar honom jätte mycket. och undrar hur han har det, brukar prata med honom varje kväll och väntar på tecken från honom. vet du om han finns kvar bland andlivet eller har han gått vidare, kan du även säga något som övertygar mig om att du känt av honom är väldigt intresserad av detta och vill hemskt gärna komma kontakt med andar, hjälp mig

Hej! jag vet inte om det är din morfar som jag får in men- ser en äldre man, tunnhårig, lite rund. Han står vid en arbetsbänk med ett barn bredvid sig( ca 7-10 år) och de gör något men jag vet inte om det är snickeri eller något med trädgård. Är det din morfar? Behöver veta innan jag ev går vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *