Konstig ringklocka uppföljning 2

Hej igen. Jo, jag har släkt från Österrike på min pappas sida, och har även bott i Wien under min studietid. Skulle vara mycket intressant att få reda på vem det skulle kunna vara, då jag har en del släkt där nere, som både gått bort och fortfarande är i liv. Kan du se om det är en man eller kvinna? Här följer frågan sedan tidigare: Hej. Jag har en lite konstig fråga angående ringklockan till min och min sambos lägenhet. Det är en batteridriven ringklocka som normalt låter den ding-dong ding-dong ding-dong två gånger. För några månader sedan när jag var ensam hemma, så ringde dörrklockan en väldigt konstig signal; de första 6 tonerna i en gammal tysk barnsång som skrevs av Ernst Anschütz (1780-1861). När de tonerna var klara lät klockan normalt ding-dong ding-dong ding-dong en gång till. Nu undrar jag om jag inbillade mig allting, då jag när det hände, låg och slappade på soff >> Svar på frågan Hej! Jag ser en man i traditionell klädsel, vitt hår, glittrande ögon och rosiga kinder. Han ser så glad och sprallig ut! Någon du känner igen? Hej igen. Nej, detta är inget som ringer några klockor tyvärr. De släkt jag har/hade bor inne i Wien och mig veterligen hade de inte tillgång någon traditionelle klädsel. Kan du försöka beskriva denne man lite mer, kroppsbyggnad, längd osv? (Vid ett tidigare tillfälle där jag frågade dig om det fanns nån i lägenheten fick jag reda på att det var en äldre kvinna som "såg efter" mig, trodde att det kanske var hon som var framme igen).

Hej! Det jag ser är en man i tyrolerkläder, inte allt för gammal när han gick bort, glad och skojfrisk, tog gärna en öl till maten, tyckte om att umgås med familj och vänner, hjälpte till där han behövdes. ser djur runt honom. Någon du känner igen? Får inte fram något namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *