HJÄLP! OROLIGA!

Hej! Först måste jag säga att ni har en SUPER-BRA sajt med mycket bra och intressant att läsa. och nu till mitt "problem" Jag och min mamma bor i en lägenhet och ibland händer det väldigt läskiga saker här hemma. När mamma stått och duschat har det varit någon som har petat henne på ryggen, hon vänder sig om och där är ingen och antingen är hon ensam hemma eller så ligger ja å kollar på tv (jag har absolut inte gjort något). När jag vart på toa så har jag två gånger sett en "vit skepnad" gå förbi dörren (första gången trodde jag att jag såg i syne, men så hände det en gång till och då började jag undra). Och en gång när jag skulle sova i min loftsäng var det något som rykte i sängen så hela den skakade och jag låg blixt-stilla och hade nyss släckt och dragit på mig täcket (jag var alltså helt vaken). Min hund brukar följa efter något mitt i tomma intet ibland oxå. Och ibland kan han bli jätterädd, skälla och sånt. en gång t.e.x. så skulle ja å min kille se på film i mitt rum. Min hund började skälla mot ett hörn i mitt rum och blev rädd och sprang mot dörren och ville ut med svansen mellan benen, samtidigt som det här hände flammade ljuset till (hade tänt ett värmeljus). Det här är lite av de "konstiga" saker som hänt här hemma. Det konstiga är att den "vita skepnaden" har bara kommit från mitt förra sovrum, och det händer bara saker inne på toan när man har dörren öppen. Mamma och jag var lika rädd för det här och våga inte berätta för varandra. Men till slut så gjorde vi det, och båda har varit med om i princip lika saker. Vet ni vad det här kan vara? är det bara en inbillning från mig, mamma och hunden? Hade varit ENORMT tacksam om ni svarade på det här för vi vill verkligen ha svar! Tack på förhand! //Ida

Hej Ida! <br> Ja du jag vet inte vad det kan vara för ngt, men det kan vara en person som levt där tidigare men som inte kommit över till andra sidan. Djur brukar kunna se saker från just andra sidan. jag tror inte det är ngn fara för er, personen i fråga vill troligen inget illa! <br> <br> Mvh Sanna @ Spokwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *