Hoppas på ett svar fort innan jag blir toklig

Hej jag har skrivit till dig och fått svar. Jag har en busig man i 75 årsåldern enligt dig hos mig o min son. Saker som försvinner mm Nu har det börjat på allvar. Mer o mer försvinner och jag hör saker faller ner i golvet mm. Du sa att jag skulle be att få sakerna tillbaka och jag har snällt begärt att få tillbaka dem men inget har hänt. Jag har även lämnat lägenheten till en granne med han följer mig dit också. Kan du se vad han vill? Jag mår ju psykiskt dåligt och varit sjuk länge, kan det vara så att han vaktar mig?

Hej! Det är inte den äldre mannen som finns med dig, detta är en yngre man som är på dig och han är inte speciellt snäll! Be honom lämna dig ifred, be honom gå till andra sidan där hans nära och kära finns för honom. Rena ditt hem genom att tända vita ljus och tänd salvia, röken renar men glöm inte hörn och vrån! Vill du ha hjälp så hör av dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *