hörde, kände, såg en ande!

Hemma hos min pojkvän spökar det. Han bor i en lägenhet som är från 80-talet tillsammans med hans familj. Det har hänt flera olika saker som att man hör steg, ser skuggor hör aggressiva knackningar på nätterna på sovrumsdörren. Men det "värsta" som har hänt var för ca ett år sedan när jag låg på natten och skulle försöka sova, det var bara jag vaken. Vi låg med huvudet mot dörren. Helt plöstligt hör jag som att hundtassar går på parkettgolvet och andetag som kommer emot mig. Jag kunde inte röra mig för att vända mig och kolla vad det var. Jag känner att det ställer sig precis brevid mig som en enorm energi. Jag kunde inte säga nånting eller röra mig. efter några sekunder känns det som det kommer in i mig. Jag blir helt borta i huvudet och jag kunde inte röra mig. Jag ropar till min pojkvän "jag dör, Tobbe, jag dör nu" för mig försökte jag säga det i panik men det hade bara låtit helt lugnt när jag sa det. Och för mig lät det bara som mummel, jag kunde inte prata. Efter ca 5-10 sekunder "kommer det ur mig" och då har min pojkvän vaknat och frågar vad det är som händer? Över mina ben ca en meter ifrån mig ser vi båda en svart flimmrande "boll" som svävar över mig. Min pojkvän ropar till och försöker slå bort det med handen och då åker det iväg blixtfort. Jag var i chocktillstånd, det kändes som jag verkligen drogs ur min själ. Efter det vågade ingen av oss vara kvar så vi gick därfrån. Jag förstår att det är något övernaturligt. spöke/ande nånting. Men vad ville det? Varför kom det till mig? Vill det mig illa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *