Hört en kvinna skrika!

Det var någon vecka sen.. Jag hörde en kvinna skrika, när jag gick förbi ett torp på 150 år.. Först hörde jag en mobil som ringde så jag tog upp min men det var inte den som ringde. Sen hörde jag en dörr stängas sakta från torpet det med.. Men det var inte någon där inne. Sen plötsligt 5min senare hör jag en kvinna skrika så jag springer i väg med hundarna, då hör jag henne skrika igen och ökar farten. När jag kommer in igen så ringer jag till min mamma och hon berättar att det kunde ha varit ett mord där men vi hittar inte något på nätet så kan det stämma?? Kan det vara ett olöst mord??

Hej! Jag känner igen denna berättelse från en tidigare fråga och att jag besvarat den! Har jag missat något så är du givetvis välkommen att skriva igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *