Hotel i Spanien

Jag min moster och mina kusiner var på en resa genom europa och stannade några dagar i Spanien för att sedan fortsätta söder ut. I Spanien bodde vi på lite olika ställen, men alltid biliga hostel. En kväll hade vi svårt att hitta något ledigt så vi fick tipsom ett litet hostel som visade sig vara en uppgång i ett gammalt vanligt putsat hus. Vi ringde på klockan och blev mottagna av en äldre dam som var rätt fåordig, men vi betalade för natten och blev anvisade ett rum med ett fönster mot ett ljusskackt. Allt var som vanligt, vi tvättade oss på toaletten som låg väg i vägg med rummet och lade oss för att sova. Jag fick sova på sängen mot den högra väggen. På samma vägg satt det ett handfat, nästan vid mina fötter… På natten vaknade jag till av att det susade i vattenrören, men jag somnade förmodligen om igen. För efter en stund så vaknade jag av att någon spolade vatten i handfatet vid min säng. Det skvätte även vatten på mina fötter. Jag trodde först att det var min ,moster eller mina kusiner, men det var det inte de låg och såv på sina sängar i rummet. När jag tittade mot min fotända såg jag en hög och mörk gestalt som vad det såg ut att vara i mörkret hade någon form av kappa med kåpa, kappan hade små vita prickar. Jag försökte tilltala denna med -Vad gör du, men jag blev liksom paralyserad och kunde inte säga något. Jag vet att jag föll tillbaka i min säng och somnade om… Dagen efter så trodde jag att det var tanten som hade huset som varit inne i vårt rum. Men förstod att så inte kunde varit fallet då gestalten varit så hög. Det som fick mig att stelna till var när min ena kusin frågade mig, om det var jag som stod vid handfatet på natten… Denna händelse var så fruktansvärt intensiv att jag alltid har kunnat återberätta den och alla gånger så fryser jag. Det kan ha varit en dröm, men jag tror inte det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *