Hur blir det?

Hej, jag är en snart 23årig tjej, det är som så att jag de senaste 9 månaderna har varit tillsammans med en super snäll kille men det är ett på och av förhållande.. Just nu är allt precis som de ska va och jag vill få detta att funka. Denna kille bor nästan 20 min bort och vi har pratat mycket om att han ska flytta till mig men någonstans känns det som om det inte kommer bli så ändå… Snälla vad kan du se i framtidsväg när det gäller mig och min pojkvän? Flytt, barn, ekonomi.. Allt som rör oss 2 ihop?! Tacksam för svar kram emma

Hej Emma! Det känns som om det finns osäkerhet vad gäller flytt osv från er båda och innan jag vill/kan sia om en ev framtid vill jag först att ni bägge känner efter hur ni vill gå vidare och detta baserat på era egna känslor och inte på den andres. Ni måste vara ärliga mot er själva för att kunna vara ärliga mot varandra. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *