Hur blir jag mer medial?

Hej! Jag heter Tina och fyller 20 år i vår. Jag undrar hur jag ska gå till väga för att bli mer mottaglig och öppen för andar m.m Jag har alltid facinerats av "det övernaturliga" och vill lära mig mer o så. Är det så att andar inte gör sig synliga eller hörda om man är rädd? jag tror att jag är lite rädd men oerhört intresserad på samma gång? finns det seriösa kurser man kan gå som inte kostar skjortan eller kan man öva sig själv? kan du känna något om mig bara genom att du läser min fråga? tror du att jag på något sätt kan öppna min kanal o bli mer mottaglig? Tack på förhand! Tina Önnerth

Hej Tina! Det ligger en viss sanning i att andar inte gör sig hörda eller synliga lika lätt/ofta om en person är rädd eller inte intresserad. Anhöriga från andra sidan och guider vill inte skrämmas och andar som vill ha hjälp känner genom den energin du sänder ut med din rädsla "att här får vi ingen hjälp" och så söker de sig inte till dig på samma sätt som om du vore öppen,medial eller nyfiken och orädd. Om du känner dennna rädsla men samtidigt är nyfiken tycker jag du ska gå varligt och lungt fram och inte kasta dig in i något som sedan kan gå överstyr. Då är det bättre att läsa,lära och utforska saker i lungt takt och öka kunskapsinhämtningen och allteftersom man blir mer medveten,modig och lär sig hantera olika saker inom detta område. Det kan vara bra att söka sig till likasinnande så man i grupp kan lära av varandras erfarenheter och utvecklas i grupp tex genom en lokal förening som är seriöst intresserade inom tex andligt växande,medialitet,healing osv. Det kan också vara bra att hitta någon med erfarenhet som kan vara din sk "mentor",som tar dig under sina vingar och hjälper dig utvecklas i din egna takt. Jag kan känna att du är en nyfiken men försiktig person som ogärna kastar dig huvudstupa in i nya saker som du inte vet vad det handlar om,tex inom detta område. Ditt inre ljus är klart och starkt och du har förutsättningarna att kunna använda ditt inre ljus för att hjälpa andra. Har du läst något om healing,kristaller,aura,chackran. Hur man renar helar och skyddar sig själv,sitt hem osv. Det kan vara en ide att börja med då jag känner at du behöver stärka din självkänsla,bli modigare och känna att du genom skydd kan kontrollera det som händer omkring dig andligt sett med närvaro och energier. Du är en ärlig människa med ärliga uppsåt.Var rädd om den sidan av dig själv! Här kommer en länk till två webbsidor med serösa medium/föreningar som finns i sverige på olika orter.Där kan du hitta vad du söker. Det är bara att våga kontakta,fråga,ringa eller mejal det du finner intressant www.oppnaspiritualister.se/ www.humandelight.se/page3.php Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *