Vad kan vi göra?

Jag och min man köpte en villa och flyttade in hösten 1999. Huset är byggt 1969 av en byggfirma. Familjen som då köpte huset bode kvar där fram tills dess att vi köpte det av dom. Ganska omgående började jag känna mig iaktagen, hörde saker som var svåra att förklara. Maken däremot tyckte att jag inbillade mig, han hörde och kände inget. Ganska omgående började vi även renovera huset och jag tänkte att då kanske det skulle kännas mer som vårt hus. Men så har det inte blivit riktigt. Vi fick barn 2001 och efter det tycker jag att känslan har ökat. Kan stå i köket med stängda dörrar och känna att någon finns där. Ser hur det rör sig i ögonvrån men det finns inget där när jag vänder mig om. Har även hört barnen gå i sitt rum på övervåningen fast dom bevisligen sovit och inte varit uppe. Saker har försvunnit spårlöst för att sedan dyka upp helt oväntat igen. Vid ett tillfälle så var jag på väg ut från vardagsrummet på undervåningen och ut i hallen då jag känner en lukt, en skum lukt som jag inte har kunnat häröra till något. Fick en stark känsla av att jag behövde springa upp till barnen. Men när jag väl kom till trappan avtog lukten och känslan. Blev riktigt rädd när detta hände. Är jag knäpp eller inte?? Ingen annan känner och ser samma sak som jag. Har en natt även vaknat av att jag inte kunde röra mig. Var helt klarvaken och så rädd så att hjärtat höll på att stanna. Försökte säga till maken som låg ett par dm ifrån mig men det gick inte. Kände även samma mystiska lukt som tidigare. Helt plötsligt så kunde jag röra mig igen och slängde mig på maken som inte fattade ett dugg. Har flera gånger legat i sängen och hört saker och då sagt att lite tyst att ni får inte störa mig eller mina barn och ni är inte välkommna i vårt hus. Vet inte om det funkar men psykiskt så känns det i allafall bättre. Undrar om det är något jag själv kan göra för att få bort den/ det/ dom som är hos oss? Tar tacksamt emot alla tips. Mvh Anette

Hej Anette! Vad jag kan uppfatta så finns det två anledningar till fenomenen och de upplevelser du beskriver av närvaro. Dels lämnade den andra familjen kvar både energispår sk "avtryck" av sitt liv och även delar av energispår från andar som de hade runt sig även om de inte uppfattade något. Dels har någon som har besökt huset i mellan perioden dvs under den tiden de förra flyttade ut och ni flyttade in, haft en ande med sig som denne"lämnat kvar" i huset. Det kan ha varit en sk kontrollant,besikningsman eller liknande som i sin tur fört med sig denne ande från ytterligare ett annat hus. Denne man sprider en doft som jag kan uppfatta som en blandning av ammoniak/kattpiss/lösningsmedel/sursöt sliskig doft(svår att beskriva). Det är ganska uppenbart att denne ande inte vill vara i huset då det inte är dess rätta plats som denne ursprungligen valde att bli jordebunden på. Jag uppfattar denne som obehaglig och väljer därför att inte länka till honom eftersom denne uppenbarligen kan genom länkar och kopplingar "flytta sig vidare" och jag vill inte ha denne i mitt egna hem. Mitt råd till dig är att uppsöka ett medium som kan få denne ut ur ditt hus istället för att du ensam tar tag i siutationen då risken finns att denne annars bara blir uppretad och ställer till ännu mera obehag! Här kommer en länksida till medium över hela landet. www.oppnaspiritualister.se/(klicka under länken "våra medium") Även om ingen annan i familjen är öppen och motaglig så är det bara en tisdfråga innan även de börjar märka av fenomen,inklusive din man. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *