Hur du får reda på svaren

Hej! först och främst vill jag tacka för en superbra sida, med många bra svar. Jag undrar bara, hur kan du berätta för så många folk över datorn, om deras tidigare liv? jag tror till 110 % på dig, absolut, jag är bara nyfiken. Räcker det med bara en beskrivning av sig själv, så känner du av, eller hur fungerar det? Mvh Felicia

Hej Felicia! Tack för ditt beröm! Det värmer! Jag får "bilder" som kan hänvisa till filmer, böcker de från andra sidan kommer fram och visar mig saker som jag får tyda på mitt sätt och ibland visar de mig bokstäver mm mm lite olika på vem som lämnar meddelandet det är som pussel: ibland lätt och ibland svårt. Vad gäller tidigare liv visar mig guiderna bilder som jag berättar vidare och ibland är de lätta att få fram och tyda och ibland inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *