Hur gör jag för å få kontakt med min mormor?

Min mormor och jag har varit varandra myckt nära hela livet. Hon har jag kallat" min häxa "när jag var liten kille. Senare i livet fick jag reda på att hon var troende och kunde märka av andar mm runtomkring oss. Jag är nu mera troende men ej religös. Vi tror på spöken båda. Min kära mormor lovade mig och komma till mig och spöka efter hon lämnad det matrialistiska livet. Nu har det gott drygt en månad utan att jag märkt henna. har försökt med meditiation, utan resultat.. har även bett till hon och min så kallade gud. men utan resultat… Hur gör jag för och finna min mormor där ute… Tack på förhand Fredrik

Hej! Hur konstigt det här än kan låta så är svårigheten att få kontakt med din mormor positivt.Det betyder nämligen att hon direkt bestämde sig för att gå över till andra sidan och funnit ro där. Det brukar oftast vara så att det är lättast att få kontakt med de andar som av olika anledningar inte vill släppa taget om jordelivet men det har din mormor uppenbarligen gjort. Oroa dig inte för hennes löfte om att komma och "spöka" för dig.Spöka kommer hon inte att göra då hon gått över till andra sidan men hon kommer när tiden är rätt och din sorg lättat att visa sin närvaro på andra sätt. Kanske en lätt smekning på kinden när du sover,en känsla av hopp när du känner dig nere.Det bästa för dig är att bevara de positiva minnena av din mormor och bära dem med dig men att "släppa taget" för din egen skull och för hennes skull så hon kan fortsätta sin tillvaro på andra sidan. Vill du verkligen ha kontakt kan du söka upp ett seriöst medium som kan hjälpa dig att finna tröst i siutvationen. Var stark!och tänk att hon finns kvar i ditt hjärta! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *