Hur kan det hända….

Hej Hej jag har en liten fråga om en sak som hände mig häromdagen: Det är så att min svärfar mig bort för drygt två månader sedan och varje kväll jag är hos min flickvän och vi släcker ner för natten så känner jag mig väldigt iaktagen om jag rör mig nånstans i huset när det är släckt.. jag får rysningar och känner att det är nåt som inte stämmer i huset… men nog om det utan till saken som hände: det va lägg dags och när jag la mig bredvid min flickvän så hade hon somnat och jag va inte så trött. men när jag precis hade börjat slumra till så kände jag en enorm rysning i hela kroppen, vanligtvis vid rysningar så börjar det det någonstans och fortsätter t.ex. upp i nacken,,, men detta va kraftig rysning i hela kroppen. eller att någon la sig på mig och sjunk igenom mig och när det hände kände jag mig jätte stel i hela kroppen och då svischade det bilder genom mitt huvud på svärfar innan han va dålig, när vi hittade honom livlös och blå på garage uppfarten (ambulansen fick igång honom igen), på sjukhuset, och på begravningen där vi hade öppen kista. när det inträffade blev jag väldigt rädd och skulle väcka min flickvän, så kunde jag inte röra på mig alls, så jag skulle ropa hennes namn men jag va helt förlamad i mun och tunga så det enda jag fick ur mig va bara ett mmm mmm mmm strax efter det släppte allt… när jag fick väckt min flickvän så när jag fått berättat om det så när jag tittade i det mörka sovrummet såg jag någon form av ansikte/döskalle på olika ställen i rummet och vid varje gång så fick jag kraftig helkropps rysning…. vad kan detta vara??? inbilning?? jag tänkte ofta på honom på kvällen när jag är i huset…. och det sista tillägget är att det inträffade på dagen två månader efter hans bortgång… Mvh Mathz

Hejsan! Vill för det första beklaga bortgången. Det är alltid jobbigt att förlora någon. Vad gäller din upplevelse när du skulle sova, finns det olika teorier om det hela. Jag tror att du tänker en hel del på honom. Vad som är väldigt vanligt, är att ens kropp precis innan man somnar, befinner sig i ett mellanläge av sömn och vakenhet. Det vill säga att du är fullt klar i huvudet, men kroppen i sömn. Detta har själv hänt mig och många bekanta. Just det du beskriver att man bara får ur sig ett "Mmm mmm mmm" känns igen till 100%, samt man kan inte röra kroppen alls. Detta kan även ske då man är på väg att vakna. Att du såg bilder av dödsskalle är också något som kan vara relaterat till att dina drömmar och tankar, förverkligades framför dig. MEN, dock ska det påpekas en sak. Många anser och säger att när man befinner sig i detta "mellanstadie" av vakenhet och sömn, är man mycket mer mottaglig av meddelanden från andra sidan. / Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *