Hur kan jag veta?

Hur kan jag på förhand "veta" att saker ska hända? Är det andar som "hjälper" mig? Ibland känns det nästan som "skvaller" när man känner något på sig och det sedan visar sig stämma. det händer mig några gånger per år och det är inte alltid om personer jag har runt mig nu utan det kan vara att vi inte har setts på fyra-fem år. Hur kan jag veta?

Hej Jennie! Dels är det din guide som ger dig information via tankar och drömmar,dels avlidna släktingar som kan komma med förvarningar för sådant som ska hända med andra inom släkten och dels är det att du själv bär på en viss sk "siarförmåga" dvs att kunna förutsäga saker som ska hända med andra människor. Detta kan du utveckla,träna upp så pass att du får en viss kontroll och kan "stänga av" och "sätta på" när du medvetet vill använda gåvan. Finns det ingen annan i släkten som har denna förmåga ? -då detta brukar vara medfött och överföras släktledes. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *