Hur känner han?

Hej Evy! Det är så att jag har en kille i min klass, philip heter han. Jag och han har inte pratat så mycket tidigare (har gått med varandra i två år). Men jag har alltid tyckt att han är väldigt trevligt! Dom senaste veckorna så har vi haft våran slutproduktion, då har han och jag varit i samma ensemble. Vi har kommit varandra nära, vi skämtar och skrattar, har samma humor. Jag har flörtat mkt med honom på scen och så för själva showens skull liksom, det är meningen. Men det känns som att detta ha lett till att vi båda gärna tittar lite extra på varandra. Jag har pojkvän som jag älskar, men jag känner ändå en stark kemi mellan mig och philip. Inte så att jag är kär i honom, men lite mer stark vänskap. Han har börjat och gilla mina bilder på facebook, instagram m.m. Det har han inte gjort förut. Vad känner han om mig? Vill han vara en nära vän med mig? Finns det något jag kan göra för att han ska våga prata ännu mer med mig? Jag vill inte att min pojkvän heller ska tro att det är något mellan oss! Kram, ha en bra dag! 🙂

Hej! Ni har en stark kemi och jag kan bara säga att det är du som bestämmer hur det ska gå. Ta det lugnt, jäkta inte då känslorna kan vara tillfälliga. Var vänner, acceptera att han är som han är just nu han kommer att prata med dig när han är redo inte innan dess. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *