Hur kommer det bli?

Jag gjorde slut med min pojkvän igår för han var olycklig i vårt förhållande. För några veckor sedan började han bli stelare i vårt förhållande och jag har haft en morlande känsla länge att något inte stått rätt till. När jag har frågat fick jag svaret att han tyckte vi stod på olika vägar i livet, och att han hade väldigt mycket funderigar som gjorde att han inte var som vanligt. Jag älskar honom över allt annat och vi skulle ha firat tre år den 2 februari. Jag undrar hur det kommer bli framöver? Vad ser du? Ett önsketänkande är att vi någongång kommer finna tillbaka till varandra. Men jag vill ändå veta om det är något jag ska tänka på osv. Tack för svar 🙂

Hej! Jag måste först beundra dig för att du var så osjälvisk i detta! Du gav upp en kärlek för hans skull! Detta kommer han att förstå längre fram i livet men som jag ser det just nu ser det inte ut som om ni kommer att bli tillsammans igen men vem vet? Framtiden rör sig.. Du hittar din kärlek och du kommer att bli lycklig det ser jag men låt tiden gå lite, tillåt dig själv att sörja och att börja om. Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *