Hur lär jag mig?

Hej. Vad glad jag blir att ni svarade så snabbt på min tidigare fråga. Måste bara tacka för det! Nu till saken… Jag måste bara höra med er… Min gammel mormor, kunde känna på sig att det hände saker med hennes nära och kära. både posetivt och negativt… Vad som hände, med vem. När och vart. Sen jag kom upp i tonnåren började jag också "känna" saker. Är fortfarande så, men inte lika ofta… men jag kunde bara säga att något drabbar någon jag håller kär som familjemedlem eller någon folkkär person och dyligt. Kan inte säga vart, eller vem… Kan berätta om den första gången jag "kände" något. Eller om det var den andra… Strunt samma, berättar om båda… Det första, när Prinsessan Diana dog. Den natten kunde jag inte sova… När jag försökte sova slutade jag och andas och jag var ömm i hela kroppen… Dagen efter talade min mamma om för mig om olyckan… Tänkte inte mer på det… Fick tillbaka samma olustiga känsla en kväll senare. Kunde inte sova då heller. Jag var så varm. Eller kände mig varm… Som att jag brann. Duchade kallt den kvällen/natten men det hjälpte inte… Kändes så kusligt… Dagen efter fick jag veta om branden i göteborg… Har upplevt denna olustiga känsla många gånger till. Då har det alltid handlat om död… Finns det något jag kan göra för att "känna mer"? Känns lite knäppt att fråga detta, för egentligen tror jag inte på detta. Men det sker endå… Jag tror att jag inte tror i alla fall.. Tack på förhand! Förresten. En sak till. Snälla!! Det är så att min pappa gick bort när jag var ett år gammal. Vart kan jag få kontakt med någon som kan "prata" med honom om det nu skulle gå? Som inte tar en hel månadslön för det? Det skulle betyda väldigt mycket! Då jag inte minns något av honom. Min son frågar ofta om sin morfar. Om vem han var… Vart han är nu. Ingen i min släkt vill parat om hans bortgång. Försökt hela livet med att få reda på det… Men de säger bara att han var sjuk… Å byter sen samtalsämne… Skulle så gärna vilja TRO att jag kan få kontakt med honom… Eller att han får kontakt med mig… Ajdå. Nu blev det långt igen… Jag tackar igen och hoppas ni kan hjälpa mig då ingen annan kan det. MVH// Andréa

Hejsan igen! Ja, självklart finns det saker som du kan göra för att känna mer. Det bästa är just att man själv slappnar av, för då blir man mer mottaglig. Man stänger av omvärlden och fokuserar mot sig själv. Gör detta via meditation. Tänd ett ljus just för avslappningens skull…sitt i tystnad med fina tankar. Det kommer få dig mer lugn, och kommer öppna ditt eget sinne för att ta emot fler saker! Angående din pappa. Jag kan inte garantera att du faktiskt direkt kan få kontakt med honom. Med tanke på allt, verkar han vara lugn och faktiskt behaglig med allt. Han är nämligen helt över på andra sidan, och det ska du glädjas åt. Han älskade dig enormt med, det känner jag utan tvekan. Men saken är den, att du ev. kan få kontakt med honom igen. Personligen är jag inte så utvecklad än som vårt andra medium här på sidan. Jag hoppas att hon kan hjälpa dig än mer i denna fråga. Men oj, vad jag ser kärlek i er familj. Det glädjer mig faktiskt rejält! Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *