Hur många gånger?

Jag berättade för er att jag hör knackningar hemma hos oss och knackningarna har hållit på väldigt länge nu och det är mest på natten. och det är ibland sånna där "snabba" knackningar och ibland är det "långsamma" knackningar. Vad kan det vara?

Hej igen! Jo, den största sannolikheten är att dessa knackningar kommer av naturliga förklaringar. Själv knarrar det en hel del hemma hos mig, och ibland låter det just som knackningar. Det visade sig vara mitt kylskåp när jag tittade lite närmare på det. Hus eller lägenheter är har ofta träkonstruktioner och dessa reagerar på både inne- och utetemperaturer. Då själva träet är ett "levande" kan det röra på sig och knackningar kan uppkomma. Vart exakt upplever du knackningar?<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *