Hur öppnar man?

Hej mitt namn är sandra och jag skulle jätte gjärna vilja öppna mitt 6 sinne men nu vill jag veta kan alla det? och i såfall hur gör man? tips:D Mvh Sandra

Hej Sandra! Jag har i min intervju på förata sidan förklarat ganska ingående detta med hur/varför vissa människor är öppna osv(första frågan). För det första är det ju en förutsättning att man har anlag för att vara öppen så man i unga år inte "stängt igen dörren helt" till det du kallar sjätte sinnet. Det bästa är att nå sitt inre genom meditation. Ännu bättre är att besöka ett medium som kan både regression och hypnos då denne kan hjälpa en person att hitta "den rätta känslan" dvs det läge man måste vara i/tillståndet man måste vara i för att vara öppen och motaglig. Det är som att skruva på en radiokanal och hitta rätt inställning bland allt brus.Det kan vara ganska svårt att hitta själv ja om man nu inte har alla "radiokanaler redan inställda". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *