Hur ser andra sidan ut?

Hej jag har alltid funderat på hur andra sidan ser ut?Man har alltid fått höra att man kommer att mötas upp av släktingar och kompisar som har dött innan.Men finns det en andra sida?Och är den då som denna värld ,fast men med bara folk som har dött?Finns det nått som heter sverige?Och är detta ställe en vänlig plats,hur gammal är man när man kommer dit o.sv? Kan du inte svara och berätta lite,MVH Mattias. Ps tack för alla bra svar

Hej Mattias! Detta är svåra frågor då alla-de flesta har olika svar. Jag skriver vad jag tror sedan får var och en tro på sitt… Jag tror att alla de vi känt här nere på jorden och som lämnat oss finns där på andra sidan för att möta upp oss och för att finnas där för oss när vi kommer som nykomlingar. jag tror att alla känner varandra och att det finns många på andra sidan men det är hela tiden de som ska födas igen och de som skriver sina nya liv i sina gyllene böcker och sedan tror jag att de som väljer att bli guider blir det och finns både på jorden och där uppe.Många medium säger "hem" vad gäller andra sidan. Tror inte det är som här vad gäller namn osv. Hur gammal man är när man går över är lite olika men jag tror att man är i den ålder man trivdes bäst i när man levde på jorden. Hoppas du fått några svar på dina frågor! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.