Hur ser det ut?

hejsan evy . jag har några saker som jag tänkt på en längre tid. har haft det kämpigt en stor del av livet och funderar på om du kan se hur det ser ut i framtiden .. då tänker jag på min hälsa och ekonomin och kanske hur det ser ut med kärleken .. ser du om jag kommer åka på ngn resa framöver eller nått. kan du se om ngn vakar över mig från andra sidan .. det känns ibland som att det är ngn som hjälper till och guidar mig genom livet . om jag har en så vore det bra att veta . ha det bra evy .

Hej! Du har det jobbigt just nu och du har haft det ganska länge nu men du har ett öppet och positivt tänkande och detta leder dig rätt. Du kommer att få en ljusare framtid vad gäller hälsa och ekonomi och när du känner dig lite mer stabil i dig själv kommer kärleken. Ser en resa längre fram men jag vet inte om det är inom Sverige eller längre ut i världen men du åker inte själv! Du har många runt dig och de hjälper dig många gånger. Ser en man, lite över medelåldern, tystlåten men skojar mycket. Lycka till! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *