Hur ska jag göra ???

Du var gullig nog att svara på min fråga tidigare om vem som stör mig. Du sa att jag skulle fråga vem det är men först meditera och lägga skydd över mig och mitt hem…Men hur gör jag för att lägga skydd här ??? Ska gå en kurs för att utveckla min meditation, andlighet och tycker du jag ska vänta med skyddet tills jag gått kursen ??? Jag har dessutom haft besvär i några månaders tid med att jag ständigt hör körsång och musik…Intensivt vissa dagar och mindre andra dagar. Det är två sånger och vissa strofer i sångerna saknas utan att rytmen tappas. Vad betyder det ???

Hej! Vad gäller skydd är det vad du själv vill göra och inte, själv försöker jag lägga skyddet nån gång varannan vecka eller när jag känner att det är dax. Vad gäller sångerna, försök reda upp dem och ta reda på hur de går, melodi och text, sjung sedan högt eller tyst för dig själv och då kommer detta troligtvis att försvinna. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *