Hur ska jag göra?

Hejsan,jag undrar om du kan ge mig svar på detta? Ser du om det kommer att bli någon bättring i mitt förhålande mellan mig och min man? Hur ska jag göra?(om jag gör det jag helst skulle vilja göra ?) kommer det att bli positivty för mig då eller vad kommer att hända? som det är nu så är jag osäker på om jag vill fortsätta att ha det så här i mitt liv.Vad råder du till mig att göra och vad kan du se om min närmaste framtid? Från monika.

Hej Monika! Jag vill inte råda dig till det ena eller andra utan det är något du måste ta själv. Jag kan råda dig till att tänka på hur du vill ha det- ingen annan bara du. Ett sätt att reda ut saker och ting är att skriva ner fördelar och nackdelar med ditt förhållande och ställa dig frågor som rör er två- vill du fortsätta leva med denna man? Vad gör du för att få det att funka? Vad gör han för att få det att funka? Det finns många frågor men endast du kan svara på dem. Det är svårt och jag vet att du vill ha en bestämd väg att gå men jag kan inte säga till dig om du ska stanna eller gå då det är ditt beslut. Det jag kan göra är att finnas här för dig som ett bollplank och finnas där för dig oavsett vilket beslut du än tar. Du är starkare än du tror och du klarar dig på den väg du väljer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *