Hur ska man få dem att inte följa med mig

När jag är på vissa platser så kan jag ibland dra med mig andar hem och jag undrar hur man gör för att få dem att stanna ibland funkar det jag gör ibland ej.. jag har liksom gett upp. ibland känns det som jag har runt 20 personer runt mig . sen har jag 1 till fråga en gång då jag pratade med min kompis i telefonen fick jag ett medelande jag berättade om vad hennes blivande man skulle hetta och hur många barn och så . och när jag väl skulle berätta 1 sak så dog telefonen . hela dosan som styrde allt dog . jag minns inte något av det jag sa och jag undrar var det något som stoppade mig att berätta det för henne att jag gick in på förbjuden mark? jag har lätt att läsa andra men mig själv kan jag ej haha så jag behöver hjälp tack på förhand / Charlotte

Hej Charolotte! Du måste lära dig stänga och öppna dig! Just nu är du bara öppen och du släpper in allt och alla! Meditera och lär dig stänga och öppna dina chakran! Det meddelandet du fick var till för dig och inte för henne och du kommer att få fler olika meddelanden om folk i din närhet men det är bara när de själva frågar som du får berätta. Börja med att stänga och öppna dina chakran sedan kan du gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *