Hur vet man att det kan ha spökat/spökar i sitt eget hus?

Hur vet man att det kan ha spökat/spökar i sitt eget hus?

Hej! Hade du lagt du lagt ut denna fråga i spökum som en tråd och frågat spökwebbens medlemmar samma fråga så kan jag tänka mig att du skulle få en hel del intressant beskrivna upplevelser på hur man kan uppleva närvaron av andar och spöken. Och…det är en viss skillnad mellan att "veta" och uppleva eftersom detta med spöken är framförallt ett upplevelse område inom det övernaturliga och oförklarliga och det oförklarliga kan inte förklaras mer än av själva upplevelsen från var och en. Om jag utgår från mig själv och bortser från mitt mediala seende kan jag "veta" att jag har andar eller sk "spöken" i mitt hus bla när lampor tänds och släcks vartefter jag går igenom rummen dvs släckning/tändning "förföljer mig", då andar/spöken lätt kan manupulera och påverka energi tex ström i olika tekniska apparater eller batteridrivna sådana. Jag kan känna mig iaktagen eller att någon följer efter mig när jag går. Jag kan höra fotsteg bakom mig eller känna hur någon rör vid mig vilket oftast leder till gåshud eller rysningar då spökens energier är "kallare" än den levandes kroppstemp. Jag kan se skuggor som förflyttar sig genom rummen,sätter sig i möbler och lämnar tydliga avtryck i tex fotöljen,sängen,soffat. Det kan knacka och låta i väggar,golv,tak och avstängda electriska föremål där sladden är utdragen kan sättas igång. Skåp öppnas,föremål flyttas,vattenkranar sätts på,likaså plattor,toaletter spolar,porslin flyger i golvet,tavlor trillar eller vänds åt en annan rikting osv osv osv. En ande som bestämt sig för att få uppmärksamhet kan använda många metoder för att få en uppmärksamhet eller för att visa missnöje. Man kan känna kyla,temeraturförändringar eller att luften i ett rum förtätas,blir kompaktare och tjockare. Man kan dra på sig känslor och plötsligt få psykiska eller fysiska krämpor eller känslor som man inte känner igen då de till hör anden. Har man djur tex hund,katt,fågel osv så brukar de reagera på olika sätt,markera,resa ragg,morra,bli ovanligt fega av sig,vägra gå in i vissa rum,vägra sova själva osv. Även små barn som inte kan prata och förklara sig ordentligt kan reagera med att plötsligt bli väldigt rädda,fega,mörkrädda,kläninga och drömma mardrömmar osv. Man kan höra ljud i alla möjliga olika former och känna lukter som kommer från ingenstans. Men om anden dessutom bestämmer sig för att matrealisera sig och visa sig så du ser en del eller vissa delar…ja då finns det inte så mycket att tveka på. Vanligt är också att man vid energinärvaro möter eller upplever de andar man har hos sig som starkast när man sover,drömmer eller är på väg in i drömmens land. De brukar vara mest aktiva mellan 02.00-05.00 rent generellt. Sedan finns det ju en del olika sk instrument som man kan använda sig av för att rent sk vetenskapligt försöka "mäta" närvaro av energier från spöken då man mäter bla temeratur och energiskillnader, men detta är Pajon och hans bror mer insatta i då jag inte brukar använda mig av dessa. Dock har jag noterat att temeraturen kratigt sjunker från tex normaltemp plus 23 grader inomhus till 11-13 grader vid hög aktivitet som går att mäta med en viss termometer.Denna låga temp kan vara sk fläckvis i ett rum eller täcka ett helt rum. Det finns alltså flera olika sätt att uppleva och förstå att man kan ha besök av andar/spöken. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *