I desperat behov av HJÄLP!

Hej EeweE! Först och främst så ska jag berätta att jag har skrivit hit två gånger igår (10/3) med rubrik "snälla hjälp mig"& något i stil med "inbillnig eller inte". detta har jag inte fått svar på och jag har all förståelse för att det inte är lätt att hinna svara alla. la dock märke till att du hade skrivit till någon att om man kände att man verkligen va i behov av hjälp så får man skriva igen. Jag gör ett sista försök med detta mejlet annars så får jag helt enkelt vänta. Jag känner att jag vill börja om och berätta allt som jag känt/känner för att försöka minska risken att jag ska gå omkring med rädsla obehag och frågetecken. Hoppas du ursäktar mitt krångel. Jag är 18 år och har flyttat med min familj till ett hus för ca 1-2 år sedan. Min mamma har alltidkunnat se övernaturliga saker och har varit med om massor, detta va dock när hon va yngre. Sen vi har flyttat hit så har vi hört dörrar som öppnas och stängs och jag har själv hört att någon har gått på övervåninen men när jag sedan gick upp och tittade så sov alla i familjen. Har alltid känt mig obekväm och rädd för de övernaturliga (samtidigt väldigt fascinerad och nyfiken) men denna gången så va jag inte alls rädd. för någon vecka sedan så upptäckte min kusin att jag hade orber på några utav mina bilder som va tagna hemma, jag tyckte detta va jätte intressant och började fota och kolla på internet för att lära mig mer. Detta ångrar jag dock väldigt mycket nu. Jag fick massor av vad jag tror är orber på kameran, samt att jag tyker mig kunna urskilja två figurer i ett kort som ja tog rakt in i en spegel. Jag mår väldigt dåligt och det känns som om någon iaktar mig, speciellt på kvällar när jag ska sova, eftersom jag då inte håller hjärnan upptagen med annat. Jag tycker mig kunna se saker och höra saker inne i mitt huvud, bland annat en mörkhårig flicka som stirrar på mig. Jag har vid ett tillfälle hört "vart är mitt barn" och flera gånger har de kommit från tomma intet "jag vill hem" namn som kommit är sara, anna och madelene. Kände även för några sekunder igår som om jag va en äldre man, började typ hånflina o skrocka ett lite hehehe typ. Detta är väldigt jobbigt, känns som jag håller på att bli galen, på kvällar så ligger jag och spänner hela kroppen o försöker tränga bort tankar som kommer. På senare tid har de hänt mycket för mej och min familj, som har gjort att jag redan känner mig väldigt nere och denna känslan förstärks mer och mer. Att någon finns här tvivlar jag inte på eftersom jag hörde fotstegen så tydligt, men jag skulle behöva veta om detta med flickan och de jag hör o ser är inbillning, och om inte vad ska jag göra? (har försökt att be dem gå mot ljuset, säga att de ska låta mig vara ifred, försökt att ignorera allt, men inget tycks hjälpa.) Uppskattar all hjälp jag kan få. Ursäkta mig påstridigthet igen. /Camilla

Hej Camilla! Jg förstår om du upplever alla dessa fenomen väldigt jobbiga och påfrestande och samtidigt som du känner inom dig att "det är något" så vill en annan sida av dig påtala att du är "galen". Det blir en jobbig konflikt i dig mellan tro och förnuft. Jag kan uppfatta att det finns energier både i ditt hem och kring dig och at dessa "tränger sig på dig" dels för att du genom att du tvivla på din egen psykiska hälsa inte riktigt törs slå näven i bordet och sätta gränser! Detta gör att dessa andar inte tar dig på allvar när du säjer "nej" för de känner av din inre tveksamhet och osäkerhet. Den "skyldige" i din familj(om jag ska använda sådana ord)är din mor som är den som drar till sig energier från andar. Jag vet inte om hon är medveten om det. Din mor har så stark aura och öppna chackran som släpper ut energi som de dras till.Andarna ser denna energi som "ljus som lyser" och söker sig till detta utan att alltid veta själva varför. Hon borde lära sig stänga ner sina chackran så hon inte drar till sig andar som sedan även kan följa med hem. De andar som sedan följer med hem verkar sedan inte vara intresserad av henne utan går över till att "störa dig". Det jag reagerad mot som jag känner att du absolut måste! sätta tydliga gränser emot är när du beskriver hur tex denne man kliver över dina gränser och går in i din aura och det är därför du upplever att du "blir han",därför att du tar på dig alla hans känslor och egenskaper. De som är de tydligaste är denne man som jag vill kalla "fiskarn" därför att det är vad jag får sagt att han är. Dessutom är han klädd som en gameldags yrkesfiskare. Han verkar norsk men jag kan missta mig på dialekt,kan vara danska. Och jag får ett otydligt namn "Olaus,Olau"(kan ej tyda korrekt namn pga dialekt). Han har avlidit i någon olycka i en hamn och hur har han då hamnat hos er? Han har följt din mor (Har hon besökt en hamn,ett fiskeri,ett båthus el liknande?) Sedan har vi en ung kvinna (kan ej exakt avgöra ålder)som har en nattliksliknande klänning och långt brunt hår och hela hon är blöt och det rinner vatten om henne. Jag förstår att hon drunknat men inte var, när, hur eller om hon gjort det frivilligt. Vad jag förstår söker hon sina yngre systrar som hon av någon anledning hjälpte till att ta hand om och ser som "sina egna" barn. (det intressanta är att jag inte kan känna att dessa systrar är döda utan ännu lever någonstans och antagligen är i senare medelåldern 50-6år idag). Tyvärr får jag inget namn på henne.Var kommer då denne ifrån?Ja hon har följt din mor när denne befunnit sig vid vatten?.. Har du ptatat med din mamma om detta? Eftersom detta rör er båda så känner jag att du borde prata med henne och att ni kankse borde be ett seriöst medium komma hem till er som kan hjälpa dessa till andra sidan samt hjälpa din mamma att "stänga ner chackra" så hon inte tar med sig energier hem. Du i din tur kan hävda till din fria vilja och be en Helig Ljusängel skydda dig och din aura så INGEN går över dina gränser!. Du kan tex säja: "Jag ber den Heliga LjusÄngeln Ariel omsluta mig och min aura med en ogenomtränglig mur av den Heliga Andens Vita ljus som skydd här och nu,i alla dagar tills jag själv säjer något annat.Alla energier som kommer nära mig upplöses av den Heliga andens vita ljus som omger mig.Låt andar som kommer inpå mig omgående föras inför den Högstes Ansikte,omsluta dem i villkorslös kärlek och sända dessa till andra sidan". Dessa ord är både effektiva och kraftfulla och kan hjälpa dig att bli lämnad ifred.Viktigt är att du i varje ord lägger in din EGNA innerliga önskan att du verkligen menar detta. Jag har åkallat hjälp att finnas till förfogande åt dig av denne Heliga Ängel,men du måste själv aktivera hjälpen genom att be om det. Hoppas det löser sig för dig och att du finner ro! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *