I mitt hus

Det här händer nästan varje kväll. Jag går och lägger mig sist så jag är ensam när jag gör det. Jag går och hämtar min tandkräm och går till toan. Hela vägen (ca 10 meter) är det någon bakom mig, när jag är inne på toan och när jag går tillbaka. Man är iaktagen överalllt i huset utom i mitt och min systers rum. Igår kväll var det något nytt. Det var fler tror jag. De gick runt mig hela kvällen. Man hörde massa ljud från ställen ingen var på för alla sov. Jag har även sett mörka vålnader när jag har suttit vid datorn. Jag skrev ju att de inte är i mitt rum. Men dom är i väggarna och taket och knäpper. Visst material rör på sig men jag tror knappast att de knäpper delar av vissa smålåtar. Eller dunkar med vedträn eller nå i takets hörn. I mårrse när jag vaknade var jag helt ensam. Mina småsyskon hade gått till fritids. Bara jag och katten var hemma. klockan är väl halv elva. Katten ligger i soffan. Då hör man ljud från många ställen. (vårat hus är långt och stort med en våning.) Nån är i köket, nån badar, nån leker med dockor i min systers rum. Men ingen är hemma. Katten kollar ofta på något som rör sig. Flera gånger springer hon in i mitt rum. Jag tar ut henne flera gånger men hon springer tillbaka. Sist jag tog ut henne stängde jag dörren och hon springer under den andra soffan. Ibland hör man klart och tydligt hur nån går uppe i köket.(en halv trappa upp) Man kan tillochmed höra tv:n stå på och vara på mtv men när man kollar är den av. När katten satt i fönstret bakom mej hör man att nån är i rummen framför mej. Inte kul. Jag hade tillochmed på mig ett kors och en vikingaorm på mej igår för jag var så rädd. Det hjälper inte mot dom men det hjälper mig att lugna ner mej. Många säger att spöken inte kommer fram på dagen och inte tål kors och gud, men så är det inte. Här är dom alltid framme och det spelar ingen roll om man har på sig kors eller nånting liknande som ska driva bort demoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *