Inbillning, eller inte?

hej! Det är så här att vi flyttade till ett hus för ca 1-2 år sedan, både jag och min mamma har hört fotsteg i huset och med säkerhet kunnat söga att det inte är någon i familjen. På senare tid så har mitt intresse för de övernaturliga ökat då jag uptäckt vad jag tror är orber på foton som är tagna hemma hos mig, jag började ta kort och fler och fler orber i olika storlekar började visa sig. Till en början tyckte jag att detta va både spännande och kul men nu mår jag psykiskt dåligt då jag hela tiden oftast på kvällar har en känsla av att någon är nära mig, och de känns som en negativ energi. (har fått för mej att de är en ganska ung kvinna som konstigt nog "försöker ta sig in i min hjärna" låter galet jag vet. har även fotot in i spegelen och tycker mig kunna urskilja två figurer vet dock inte om de är inbillning. Jag skulle gärna vilja veta om allt är inbillning eller om detta stämmer, och hur jag ska göra för att känna mig lugn och tillfreds i vårat hem igen.

Hej Camilla! Denna frågeställning är besvarad efter din senaste insända fråga den 11/3-08. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *