inbillning eller inte?!

hej! ja har sedan ja var ganska liten upplevt en hel del men ja vet inte om ja ska tro det.. allt började efter min morfar och farfar hade dött.. nu när ja är ganska mycket äldre verkar som det är något från andra sidan hos oss ganska mycket.. det kan vara ljud på nätterna som ja inte vet var de kommer ifrån ja har känt pipdoft (morfar rökte bl.a pipa) sett skuggor.. har nästan dygnet om skiftande temperaturer i min lägenhet… jag har 2 frågor.. kan det vara tecken på andar? är det mina släktingar som är hos mig? ja har gått o funderat länge och vill förhoppningsvis få nått svar.. tack på förhand/ varma hälsningar madeleine

Hej Madeleine! Tempändringar kan indikera på andlig närvaro men det kan åxo vara fel på termostaten men i ditt fall pekar allt på andlig närvaro och det är som du säger din morfar som kommer på besök hos dig. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *