Går han fortfarande vid min sida?

Hejsan Evy, jag har en fråga om min tidigare hund, en dobermann jag tog hand om och "räddade". Han hade blivit svårt misshandlad och vanskött av en alkoholiserad man på alla möjliga tänkbara sätt. Så hunden var förstörd till psyket, agressiv mot allt och alla men jag gav mig självaste tusan på att jag skulle få ordning på honom och jag hade stöd från många i början. Men det gick en tid och hur mycket jag än kämpade och slet med honom verkade det som att det bara blev värre och till slut var jag den enda som trodde på honom överhuvudtaget. Jag lät av någon anledning min dåvarande svärmor passa honom i några dagar eftersom jag hade ett jobb i en annan ort att sköta för tillfället. Det slutade med att hunden bet min svärmor i benet och bet ihjäl en katt och han avlivades samma dag. Jag visste inte om detta och fick aldrig säga farväl till min älskade vän. (Han var alltid som en ängel mot mig)Den här händelsen tog väldigt hårt på mig, det går inte ens att beskriva vilka skuldkänslor jag fortfarande har trots att det är flera år sedan. Sedan dess har jag haft drömmar om honom, bla annat att jag är ute och går med honom i ett koppel men när jag vänder mig om för att se på honom så går jag med ett tomt koppel. Och jag har vaknat av att det känns som att en hund hoppar upp i min säng (jag vet precis hur den känslan är 🙂 men det är ingen där naturligtvis. Så min fråga är, kommer han och hälsar på mig ibland? Vet inte om djur kan komma till oss från andra sidan men jag hoppas att du kanske vet. Många tack, Fredrica.

Hej Fredrica! För det första förstår jag att du mår dåligt men förhoppningsvis kan mitt svar få dig att släppa det! Det som till slut skedde din hund var det bästa för honom då han inte kunde skilja rätt från fel och mådde inte bra av det. Nu har han funnit frid och är den han var ämnad att bli. Han tas omhand om goda människor och han har det bra och detta visar han dig genom att komma till dig och visa att han gått över. Släpp din oro som speglas i dina drömmar och var viss om att när din tid kommer om många många år så finns han där och väntar på dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *