indra två saker.

Hej jag är en kille på 42år och jag har varit arbetslös nu i 1åre. och jag vill jobba men jag kam bara jobba 50%nu för jag har en arbetsskada i rycggen,Jag vill jobba och vissa siger att jag inte kan, Kan du se om jag kommer få något jobb till hösten. Tack i förhand. Sen en fråga till. Kommer min kompis dotter att bli frisk coh hon är i ca30 års åldern.Hoppas du kan se att allt går bra för min 20 åring co min 15åring.hoppas på svar.stort tack och kram Niss

Hej Nisse! Du kommer få ett jobb som är anpassat till dig och det kommer att gå bra. Behöver tillåtelse från din kompis för att läsa av hans dotter, ledsen men.. Dina barn har sina hinder i vägen men det kommer att gå bra för dem längre fram i livet. De är unga, vill gärna prova på saker och ting men de kommer att blir härliga föräldrar längre fram i livet! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *