Inskickad fråga 2

Hej igen! Du rekommenderar att jag mediterar för att få koll på hur jag ska gå tillväga!? Får jag svar på det, på vilket sätt? Genom att få svar från min hjälpare? Eller hur går det till? Ska prova att säga det namnet du gav mig ang. min hjälpare. Anna

Hej Anna! Meningen med att meditera just nu är för att du ska kunna sätta dig skydd runt dig själv och för att du ska få just vägledning och hjälp. När du mediterar kommer du att få se bilder som du kan lära dig skilja på- fantasi och inte. Tiden du behöver är helt upp till dig själv och du- endast du- vet när du är redo för fortsatt kontakt med andra sidan. Mitt råd är att skynda långsamt och ta del av infon som kommer till dig. Du kommer att veta när du lyckas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *