Jag Älskar Dig.

Detta är en jätteobehaglig sak som hände för några år sedan. Jag var med mina kompisar, ute i skogen och går en promenad, min ena kompis, vi kallar henne Josse kan se övernaturliga saker, som i detta fall då, döda djur. Efter att ha gått ett litet tag, så blir hon jätteledsen och orolig, vi andra frågar henne vad det är. Hon svarar inte, utan står och pekar på ett träd, Jag frågar henne försiktigt vad de är hon ser och hon svarar att det är en ung kille i 17 års åldern, som har på sig 1700-tals kläder. Han är sårad som om han hade varit i strid, och han pekade på mig. Jag frågade vad det var han ville. Och hon svarar: – Jag älskar dig. Jag har ingen aning om vem detta är. Så de känns lite konstigt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *