Jag är rädd

Hej! Jag är ensam hemma väldigt ofta, långa perioder då min pappa reser med jobbet. Det försvinner småsaker hemifrån hela tiden och jag kan inte förklara var de tar vägen! Glas, kvitton, lappar osv. Jag har tänkt att jag kanske börjar bli glömsk och lägger saker där jag inte kommer ihåg, men jag är bara 19 år så det känns skumt! Nu har min kamera och ett smyckeskrin försvunnit och jag kan inte tänka mig att jag lagt de grejerna där jag inte kan se dem! Det börjar skrämma mig då jag undrar om någon har gjort inbrott i huset eller liknande, men kan inte tänka mig att de bara tagit de två sakerna. Så min fråga är: Kan det vara möjligt att "någon" gömmer saker för mig? Min mamma dog för några år sedan och jag undrar om det kan ha något att göra med att jag inte känner mig bekväm i huset också? Hon dog nämligen i köket och jag kan inte förklara riktigt känslan jag har när jag är ensam hemma, men den är obehaglig. Tack på förhand.

Hej! Det är någon som lånar sakerna och detta för att du ska se och ta emot de meddelanden som kommer i din väg. Be din mamma komma till dig i dina drömmar för att berätta vad hon vill. Säg åxo till henne att hon skrämmer dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *