Jag får inget svar av er.

Hej jag har skrivit till dig två gånger men jag har bara fått svar en gång min rubrik var. Finns det något i vårat hus du fick ingen kontakt så jag skrev ett brev till men som sagt var har jag inte fått något svar därför skriver jag igen. Jag undrar om det var en ande som öppnade glaset på en äldre klocka som min man har ärvt det har hänt två gånger och så var det dörrklockan som har ringt en gång var det på förmidagen och en gång kl fyra på morgonen men när jag öppnat så är det ingen där. Jag tror att det är en släkting till mig när han levde kom han varje dag och drack kaffe oftas på förmiddagen. Jag undrade vad mina föräldrar tycker om min dotters och hennes sambos val av bostad som har anknytning till dom . Jag undrar om jag har någon skyddsängel och vad den heter för jag har fått ett namn i mitt huvud jag hoppas att du kan svara på min fråga snart.

Hej Maggan! Jo du har fått svar på dina frågor och svaren finns i frågespalten under rubriken"Finns det något ivårat hus?" insänt 20071002.Jag vet att det kan vara svårt att hitta sina frågor bland alla hundratals frågor i frågespalten och vi arbetar på att komma på ett bättre system så det ska bli lättare att hitta sina frågor och svar. Men dina frågor är besvarade. Vad gäller din nya fråga om din personliga skyddsängel så har vi valt att inte besvara den typen av fråga dvs "om de inte visar sig naturligt i sammanhanget".Detta för att det tar enormt med tid och kraft att spåra,länka och söka om guiderna inte självmant framträder.Detta har vi också lagt in under frågespaltens information. Hoppas du hittar ditt svar för det finns där! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *