Jag förstår inte!

Det är något jag inte förstår för 2 år sedan träffade jag en kille ett tag som efter en tid drog sig undan o jag blev lessen pga honom o hade svårt att komma över honom. Den 30 oktober var jag på en fest som han hade. Då skulle han vara runt mig hela tiden och en massa saker han blev sur när jag pratade med en av hans kompisar. Då berättar min tjejkompis (hans bästavän) att han har börjat gilla mig igen och frågat henne om hur han ska göra. Eftersom han ville vara runt mig fatta jag att det var något som var på gång. Tillslut tog han ut mig där ute och var väldigt nära mig. Och då började han be om förlåtelse hur han gjorde mot mig för 2 år sedan. Han sa hur mkt han ångrar sig, och att han ville åka tillbaka i tiden för att få allt han gjort mot mig ogjort. Jag förklarade då hur jag har mått att jag inte va över honom på väldigt länge.. Men det slutade med att han kysste mig. Allt var en enda röra i mitt huvud jag visste knappt ut eller in. Det enda jag kände var att vi var tillbaka till nyårsafton 2008/2009 igen. Dagen efter festen pratade vi och kom fram till att vi skulle träffas. När vi väl träffades kom han hem till mig allt kändes bra men konstigt. Dagen efter berättar han att han inte vet hur han vill ha det om han vill vara singel eller ha ett förhållande. Varför håller han på så? Är det något fel på mig eller vad är det? Jag bllir förvirrad på dessa killar och kärleken. Hoppas du har ett svar på detta =) /Josefine

Hej Josefine! Det är inte dig det är fel på!! Tro inget annat! Killen ifråga är omogen och han är inte redo för ett förhållande. Försök att inte lägga ner energi på honom då det finns risk att han sårar dig många gånger till då han inte vet hur han vill ha det. Det finns en man där ute för dig och han kommer när du är redo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *