Jag har många frågor : )

För ett år sedan ungefär kunde jag ofta vakna av att någon sakta drog ner täcket i fotändan. Det hände så ofta att jag till slut bestämde mig för att nästa gång tänker jag hålla emot, visste inte riktigt om det var en dröm eller inte, sedan hände det igen, jag höll emot och kände att någon annan höll fast, jag blev rädd och sommnade förmodligen.Sedan hände inget på ett tag sedan vaknade jag med ett ryck kändes som någon snärtade till mig på fötterna??Kändes inte hotfullt alls mera som ett skoj, var det någon som ville skoja??

Hej! Det är en äldre dam som rör dina fötter. Hon ser barsk ut och hon känns inte som om hon är bunden till dig. Hon tycker bara illa om att du har dina fötter utanför täcket varför vet jag inte. Nästa gång säg till henne på skarpen att låta dig vara ifred. Funkar det inte efter ett par gånger hör av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *