jag har skrivit nu 3 gånger till frågespalten.

Vad vill ni veta om mig mera? för att kunna svara på min fråga om min framtid? __ jag har skrivit nu 3 gånger o det blir samma svar tillbaka till mig hela tiden. vänliga hälsningar från monika svensson.

Hej! Jag ska försöka svara och hoppas jag ser rätt! Du har två söner och ni har inte den bästa kontakt med varandra. Det känns som om det är något missförstånd från början men det har eskalerat och blivit något stort för dig. Du måste släppa detta med dina söner och gå vidare med ditt liv! De är vuxna och de kommer till dig när de är redo att prata. Jag vet att det tar hårt på dig och din familj men det finns risk att du glömmer de som finns i din närhet då din energi går åt för att sonas med dina pojkar. Ta en dag i taget, skriv din dagbok och dina dikter och du får helt enkelt vänta ut dina söner och det kan ta lång tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *