Jag kan se spök-djur

Hej spök webben!! jag är en 10årig tjej som kan se djur i form av spöken. Jag har och har haft ganska mkt djur,och jag ser ibland dem(inte alls ofta)och annars ser jag tex hundar på stan som följer efter personer(antagligen deras förra ägare)och hästar i stallet osv. Vissa bleknar bort efter ett tag och andra fins kvar. Jag ser spindelnät också som det sitter spndlar i. Ingen annan i min familj ser spöken av något slag. Jag har sett spökdjur ung från min pappa dog i december för två år sedan. Och jag har hört knackningar i väggen och att det andas någon i mitt rum. Leksaker rör sig,dörrar öppnas och stängs och böcker vänder på sig. Jag har bara berättat det här för min familj, och jag undrar om det är något konstigt med mig??

Hej! Nej det är inget konstigt med dig! Du är medialt öppen helt enkelt. Detta brukar försvinna i puberteten men inte alltid. Se vad som händer när du blir lite äldre och om du vill vara öppen eller inte. Du är inte konstig! I mina ögon är du lika normal som alla andra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *