Jag känner lukten av farmor.

Vet inte om jag skickade samma fråga förut, men jag prövar igen=) Min farmor gick bort för några år sedan, hon var min bästa vän i livet. Efter hon gick bort så kände jag "hennes lukt" många gånger. Det blev dock mindre och mindre för varje år. Det jag undrar är om det var min stora saknad som frammanade den eller om det faktiskt var hon. och isf..varför får jag inga tecken från pappa. MVH: En förvirrad mamma

Hej ALexandra! Kolla i frågespalten så ser du att din fråga är besvarad från tidigare. Jag vill tillägga att om nu inte känner närvaron av dem så är det för att de är på andra sidan och har gått vidare i sin utveckling. De har släppt sina bindningar till jordelivet och det är faktiskt positivt (sorgligt för oss som är kvar och sörjer) Försök ngnstans i din saknad att känna glädje över att de faktiskt gått vidare och utvecklas vidare. Det är viktigt att vi som är anhöriga på jorden inte försöker hålla våra avlidna släktingar kvar och gör bindningar till dem för att mildra vår saknad. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *