Jag o min kompis ensam hemma……

Jag och min kompis Daniel var hemma hos mig själv…. Pappa jobbade 07.00-16.00 varje vardag. Mamma jobbade också den dagen 07.00-16.00. Ja hursomhelst,jag och Danne var hemma hos mig själv,vi kollade på You Tube på nån Indiana Jones trailer eller nåt…. Senare började vi höra smällar i huset,Danne blev upprörd,jag sade:det är bara elementen som knäpper….. Jaja sa Danne…. Sedan hörde vi en till smäll:*PANG!!!* ohh!! det började bli läskigt….. Vi sprang såklart ut genom ytterdörren i blixtens hastiget!!! Vi stannade ute ett tag,det regnade :-C såklart!!!…. Vi var tvungen gå in P.G.A regnet…. När vi kom in så låg hushålls rullen med papper på golvet…. Hur kunde den ramla ner på golvet från bänken??? Hörde det ihop med smällarna??? Läskigt…. Sedan var allt bra…..:-S???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *