Jag ser en miljon spöken.

Hej! Jag är en tjej på tolv år som har i hela mitt liv sett spöken. Jag kan prata med dom och se dom. Det som är läskit är att varje år ser jag säkert över 1 miljon spöken som är blodiga och ropar på hjälp. Ibland kommer dom till mej och pratar med mej. Jag vill gärna hjälpa dom men när jag ska säja det så försvinner dom. Jag har ochså börjat rita spöken och gaster som jag minns dom.

Hej Sara! Jag vet inte riktigt vad du vill jag ska svara på detta? Det låter onekligen jobbigt att behöva se "över en miljon spöken som är blodiga och ropar på hjälp".Är du säker på att du inte överdriver en aning? Vad du än ser eller upplever så tycker jag du ska be dem lämna dig ifred! och kanske prata med en vuxen som du litar på om just detta.Som kan lyssna och hjälpa dig slippa se alla dessa spöken. I din ålder så tycker jag det finns så mycket roligare saker man kan göra än prata med spöken som dessutom inte verkar vilja ha din hjälp(enligt din egen beskrivning) Och om du verkligen "ser" dem tycker jag inte du ska ge dem någon uppmärksamhet för jag tror en del visar sig just för att skrämmas eller få dig att fortsätta tänka på det du ser/dina tankar/drömmar istället för att göra andra betydligt roligare saker som vara med kompisar eller gå på bio. Är det sedan mening när du växer och blir äldre att du ska hjälpa andar så kommer det visa sig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *