Hur ska jag bekräfta?

Hej igen. Tack för senaste svaret.Jag frågade då om stenar och lite. Ni sa att jag i detta liv skulle välja sida för att jag förut varit både svart,vit och grå. Jag känner att jag är på det klara att jag tillhör den vita energin men jag märker dock ingen skillnad. Alltså jag skulle vilja veta hur jag kan bära mig åt för att bekräfta detta eftersom jag tror att mina guider inte tror mig om det än. Sedan undrar jag lite om min utbildning. Jag har frågat förut om mitt yrka o det svar jag fick stämmer inte alls med den utbildning jag går. Nu läser jag inom vården. Frågan är ska jag bo kvar i den här staden och göra klart min utbilding eller är det något annat jag ska göra? Undrar också är det så att jag ska finna kärleken här? När kommer jag finna en som jag kan dela mitt liv med och som jag ska skaffa mina barn med? Kan ni se om jag får barn o när? Jag måste tillägga att du/ni inte behöver svara på mina frågor om det kan kännas som jag inte ska veta det ni får fram i någon fråga. Eftersom jag tidigare hört att jag inte ska/bör veta allt men jag vet inte om det stämmer? M.v.h Js

Hej! Jag har verkligen haft problem att länka till dig och därför har din fråga dröjt betydligt längre än vanligt. Jag har även försökt hitta i frågespalten de frågor du haft tidigare samt svar jag gett för att genom dem försöka länka,men trots att vi t.o.m infört ett nytt system som du ser(just för att det ska bli lättare att hitta sina svar)så hittar jag inte dig!? Så min undran är om du kommer ihåg datum/rubrik på den fråga/svar som handlade om stenar/val av sida/yrke.? Sedan får du återkomma med dina frågor igen så ska vi se om jag kan länka. Jag vet inte varför det är så svårt att "se" kring dig men jag upplever att du har en slags barriär omkring dig och din aura som gör det svårt att "se" något överhuvudtaget då det bara blir störningar som på en dålig mottagning! Och att sitta och "gissa" är inte min grej för då skulle jag inte vara ärlig. Så jag säjer som det är: Det är mycket svårt att se kring dig. Och det är klart jag då blir både fundersam och nyfiken på vad det beror på och varför!?Så återkom när du ser detta svar! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *