Jag ser munkar varför?

Hej jag är en tjej på 12 år. när jag var 11 och ett halvt började jag se munkar och mormor en gång.Mormor sa till mig att jag skulle akta mig för min snabba framgång jag gör. Och munkarna varnar mig och jag undrar vrf? En som undrar

Hej Linda! Du är ung som du ju redan vet och har massor av tid på dig att söka andliga ting.När det gäller att "se och höra" finns det ingen anledning at ha bråttom.Det är så lätt att hamna snett även när det gäller andliga ting. Med andligt menar jag i ditt fall se,prata,tala med andar.Du har så mycket annat som är viktigare just nu.Tex att söka andar via anden i glaset kan leda till problem.Så vad alla vill är att du ska ta det lungt,vara(snart)tonåring och "leva livet".När tiden är mogen,dvs när du är mogen så kommer det att visa sig. Jag vill inte verka "vuxenjobbig" på något sätt men du är så full av livlig fantasi,livsglädje och massor av bus så vänta med att veckla in dig i alltför svåra andliga saker tills du mognat och kan skilja mellan mörker och ljus,ont och gott. Tills dess kan du läsa böcker i ämnet,prata med andra om dessa saker du tänker och upplever men ta det lungt.Var rädd om dig för i framtiden kommer du ändå på något sätt kunna hjälpa andra människor.(Ägna dig åt något där du hjälper andra människor)och då kommer du ha nytta av den andlighet som spirar/gror i dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *