Jag undrar om min morfar.

Hejsan, min morfar gick hastigt bort samma år som jag föddes. Min mormor har berättat mycket om honom och bland annat om att han hade vissa gåvor som att t.ex. få varsel om andras död och en förmåga att stämma blod. Min mormor gav mig den ramsa som morfar använde när han stämde blod och sa att jag kunde iaf försöka om någon kris uppstod. Då hör ju till saken att jag läst om att dessa typer av förmågor å ramsor måste ärvas direkt av personen som använde dom. Så jag vet inte om jag vågar använda den utan vägledning från morfar. Vet ju inte om jag har dessa förmågor ärvda av honom heller. Sen var det en särskild situation jag undrat så mycket över. Mormor berättade om att strax innan han gick bort så var dom på en kvällspromenad i en skog vid mitt barndomshem med deras hund när plötsligt hela skogen lyste upp som av stora strålkastare och ett metalliskt ljud började låta. Hunden började skaka och vägrade röra på sig men morfar gick mot ljuset för att undersöka. Han var borta ett tag och kom sedan springande tillbaka alldeles kallsvettig, mormor frågade vad han sett men han sa bara att han inte ville tala om det. Strax efter gick han som sagt bort… Får du möjligt kontakt med min morfar, eller kan hjälpa mig med detta på något annat sätt? /Mvh Lidde

Hej Lidde! Ja din morfar var lite av en nåid,siare och vad jag kan uppfatta har du "det i blodet" även om du inte vågar använda dig av det,öppna upp eller riktigt utforska dina egna eventuella förmågor. Nu är det så att din morfar har varit väldigt förutseende och visste att det skulle komma avkomma från hans släkt som skulle ha samma förmågor som han. Är du den "rätte" som ska bära vidare arvet(vilket du måste både upptäcka och känna själv) så kommer han den dagen du bestämmer dig för att utforska den sidan av dig själv finnas där vid din sida. Han kommer vägleda dig.Ingen tvekan där inte! Angående din andra fråga om vad din morfar mötte så förstår jag varför han valde att ta med sig den hemligheten i graven. Jag blir även här och nu tillsagd att inte ge tydlig info och varnas även av din morfar för att ge dig kunskap om detta och det respekterar jag. Han mötte en utomjordisk art.Och det får stanna med det. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *