Jag undrar över min pappa

Hej. Jag har en undran… Min pappa Gick bort den 30 november… När vi hälsade på han kunde han inte prata för han låg i respirator. Han såg på oss en sista gång Det var Jag å Min Lilla syster Josefine och mina äldre systrar Susanne å Maria och sen var det min Mamma som var där.. Våran pappa hade nyligen blivit Morfar till min son… Hur var det han blev sjuk var det sjukhusets fel ? Han Hade först Prostata cancer å sen så gick det vidare till skelett cancer, å sen fick han dubbelsidig lunginflamation.. Jag undrar vad ville han säga till oss när vi var där å hälsade på ? Finns han här hos oss? Mår han bra? Så mkt frågor på en gång.. Vi fick lixom inte säga adjö riktigt.. Älskade han min Mamma elr sin Sambo? Snälla svara på detta..

Hej! Din pappa finns hos er hela tiden och det är det han ville säga. Om det var någons fel vågar jag inte gå in på men jag kan se att det var en lång kamp för honom men han höll ut länge. Han står vid din sida och kramar om dig och detta gör han med er alla. Han säger att han alltid finns där för er och ni ropar och han kommer. Han kommer till er i era drömmar när han och ni är redo och då kan ni säga på återseende inte farväl. Han älskade din mamma på ett sätt och sin sambo på ett annat sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *